Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Champagne pools

En vildt intensiv dag. kl 0830 ankom vi til Wai-O-Tapu – et spændende termisk område, hvor vi gik en 3 km lang tur mellem rygende huller med svovldampe, silicium mm. Nicolai gav stederne navne som djævlens hus/hul, djævlenes bade, djævleungernes legeplads etc. Han var vildt optaget af det.


Noget af det smukkeste var området omkring Malerens palette. Et smukt plateau chancerende i mange farver som en malers palette. En del af plateauet var Champagne Pool. Overfladen boblede fint med masser af små bobler og kanten rundt om lignede østersskaller. En varm orange farve i kanten gav et blødt skær. Det er sikkert vældig giftigt. Hvide terasser dannet af silicium med vand løbende over. En slags snepper, der gik rundt i dette ugæstfrie landskab og søgte efter mad i det lave vand i udkanten af området. Smukt.3 min derfra springer en geyser hver dag kl 1015. Der var vi på pletten på forreste række. Geyseren har egentlig en naturlig cyklus på 48-72 timer, men de bliver hjulpet på vej med en portion sæbe hver dag 1015. Tjahhh så fik vi den jo set, hvilket vi nok ikke havde fået

ellers.

Skriv et svar