Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Pousada Red Fish og lokal fisk

Vi boede på den mest charmerende pousada – et gammel kolonistilshus i den historiske bydel. Vi fik et skønt værelse med tagterasse – med udsigt over en Notre Dame lignende kirke, havet og de gamle gader og med hængekøje… vi nød stedet. Hele stedet var charmerende, vi kunne skype hjem til bedsteforældrene og der var røde fisk overalt. Samtidig var der aflåste tremmedøre, der blev låst op, når vi skulle ind og ud, så vi var godt klar over forskellen i indkomstniveau mellem os og drengene der spillede forbold på gaden og de voksne, der sad og snakkede på trappen foran kirken.Maden lokalt var både som den har været i hele Brasilien, men samtidig med sine helt egne retter. Vatapa – tyk pure af rismel, ingefær, peber, koriander, palmeolie, rejer og kokosmel var en god oplevelse. Muqueta af rejer eller fisk i kokossauce, tørret kød – carne do sol, …alt sammen dejligt. De syltede guavafrugter og især de friske er super populære. Vi spiste eksotisk frugt som frisk, syltetøj, is ….og i maden i øvrigt. Mangaba blev dog til pære hos os, for det syntes vi helt det smagte som. Vi kan vist fint spise danske æbler og pærer og blommer en hel sommer, når vi kommer hjem. Nicolai og Lærke har helt styr på guava, mango, passionsfrugt, papaya, meloner, mangaba, kokos, acerola, bananer, graviola mm.

Skriv et svar