AsienJordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børn

800m rulletrappe

Soho er intens med cafeer, barer, restauranter, kiosker og små spændende butikker klods op og ned af hinanden. Alt placeret op ad en stejl klippe, så de smalle gader er varme og stejle. Når folk så bor lidt højere oppe og arbejdspladserne er nede i centrum, så er verdens længste rulletrappe blevet til. 800 m, hvor man kan stige af og på masser af steder. Den kører nedaf indtil kl 10, og opad fra kl 10.20 og resten af dagen.

Det meste af dagen var vi i Hong Kong ZOO og botaniske have, ligesom Parken, en grøn oase i centrum omkranset af skyskrabere. Legepladsens karrousel er godkendt. Det samme er Hello Kitty-isene med små figurer i og Nicolais nye actionfigurer, de tre slags aber som selv Mette ikke havde set før og kakaduerne, der fløj rundt frit. Kakaduerne mindede os om den, der kom ind på vores hotelværelse på Hamilton Island i Australien, spiste kiks og sukker…ned i vores dykkerkamera som aldrig kom til at fungere igen.

Skriv et svar