Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Julestemning

Fredag den 1. december. Endelig julemåneden. Vi har pyntet mobilhomet op med flotte knallerter, der er røde, grønne og sandfarvede. Her er nelliker i appelsinerne. Juledekoration med appelsiner, kogler og gran. Mormor og morfar har sendt den mest fantastiske julepakke med nissebøger (bla. meget passende, “Ingen jul uden bedstemor”), Anne Beate Nisser (tradition i Mettes familie), juleklistermærker, seje gameboyspil og julekalender. Nu får ungerne julesok hver morgen af julemanden i samarbejde med mormor og morfar. Meget spændende. Vi hører julemusik og julehistorier, som vi har med på Ipod’en. Nicolai spurgte Mette, om hun tror på julemanden, Mette svarede, at det gjorde hun, for han er alt for dejlig til ikke at tro på.

Her er masser af nisser malet på vinduerne på butikker og campingpladser.

Nicolai har lige opdaget, at det er sommer her til jul, og vi skal på stranden den 24. december. Han blev lidt skuffet over, at der ikke bliver sne, men stranden lyder jo dejligt, og der var masser af sne på bjergtoppene i dag. Polarstormen i Antarktis museet var også ret kold, sååå det er vist ok, sa længe der er julegaver og julepynt.

Skriv et svar