Jordomrejse 2006-2007JordomrejserLatinamerikaRejserRejser med børn

Månelandskaber

Fra Calama til San(d) Pedro de Atacama kørte vi igennem Valley de la Luna, og det var virkelig månelandskaber, vi mødte.
Calama havde ellers været en meget lille, men hyggelig by med et lille torv med kirke, og et sødt hotel i gammel kolonistil, hvor vi nød at være. Internetforbindelsen var super, fordi byen er nabo til en enorm kobbermine. I 2003 flyttede man hele minebyen ned til Calama, fordi den var så forurenet, og fordi der var fundet yderligere kobber under byen. Den står tilbage som en spøgelsesby nu. De store maskiner og minen måtte vi desværre ikke besøge med børn under 12 år 🙁 Men landskabet er så storslået her, at der er rigeligt andet at opleve.Lærke og Nicolai har aftalt, at vi fire skiftes til at have fødselsdag hver dag. Den der har fødselsdag bestemmer hele dagen, hvad vi skal, og der vanker også fødselsdagsgaver. Super sjov leg – omend Lærke mener, at så er det jo så smart, at hveranden dag, kan hun selv og Nicolai beslutte, at de kan lege hele dagen og få slik og is og… Smart. 🙂

Skriv et svar