Jordomrejse 2006-2007JordomrejserRejserRejser med børnStillehavet

Jul i jordbærsæsonen

Man kan sagtens være i julestemning, selvom det er jordbær-sæson! Friske jordbær, abrikoser, svenske brunkager (smager fuldstændig som danske), ingefærkager… hmmm. Vores menu var et fint eksempel på mixet af dansk og bare os. Lillejuleaften fik vi risengrød med sukkerkanel og smørklat til tonerne af dansk julekalenders nissebanden med “det er risengrød”. Den 24. var morgenmad med frugt og god ost udendørs, julefrokost med teriakimarineret sirloinsteak, blommesalat og tomat-koriandersalat og ris a la mande med både kirsebær og karamelsovs… og så gaver.


Nicolai og Lærke pakkede gaver op fra kl 14 – 22. Nicolai var fuldstændig opslugt af maorivåben, LEGO bionicle borg og LEGO ridderborg, robotdinosaur og opgavebøger. Lærke brugte 1/2 time på tegnepladen fra vennerne, 1-11/2 på Sofie Fehår påklædningsdukker fra moster Lene og oldemor Minna og timevis på Barbiedukkerne fra 12 dansende prinsesser fra mormor og morfar. Der gik 8 timer, før Lærke pakkede den sidste gave op. Skønt at have tid til det. Nicolai og Christian samlede LEGO i timevis. Vi sluttede af med at se Barbiefilm.

Carl Vilhelm, Johan Emil, Viktor og Frederik havde sendt tegneplader og julenåle. Nålene med julemand og juletræ fik de straks på og gik også straks igang med at tegne. William havde desværre fået sin hilsen retur, men vi mailer da heldigvis blot i stedet for! Nicolai og Lærke har fået de dejligste julehilsner fra Karla, Nicolais kæreste, og Anton, som er blevet storebror. Inger Marie og Nienke har været ude og se dinosaurer, efter at de har set billederne fra Sydney, hvor Nicolai og Lærke står inde i en model af et tyrannusauruskranie. Dejligt. Amalie skal være storesøster. Alle tre kusiner har det godt. Vi har sådan nydt alle julehilsnerne fra venner, både voksne og børn.

Naboerne på pladsen er fra FRB…800 m i luftlinje… lille verden. Vi fik et glas rødvin med Sissel og Peter, mens Cecilie, Amalie og Lærke snakkede Little Pony, Barbie og maleri. Meget søde! Vi besøgte dem igen den 25. om morgenen til kaffe, pandekager og leg med tvillingernes julegaver, der heldigvis var Barbieslot og Little Pony blomsterhus… og dejligt fascinerende! De voksne nød samtalen og udsigten og ungerne legen.

Stranden fik vi også besøgt. Gravet huller, bygget sandslot og soppet. Gyngerne i kæmpetræet er seje og udsigten fra både dem og mobilhomet fantastisk. Hmmm. Dagens dyr blev campingpladsens vagtelfamilie.Skriv et svar